سیسیکم ایران ≡ http://www.cccamiran.com ** با کیفیت ترین اکانت سیسیکم**

نسخه کامل: دلمه کلم
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
مواد لازم


:



کلم سفید (بهتره کلم بزرگ با رگه های کمتر انتخاب کنید)



برنج 1 پیمانه



لپه مقداری



بلغور 1 قاشق (اختیاری)



پیاز 1 عدد بزرگ



روغن 2 قاشق



نعناع (در صورت خشک بودن 1 قاشق . درصورت تازه بودن نصف لیوان)



جعفری(در صورت خشک بودن 2 قاشق در صورت تازه بودن 1 لیوان)



رب گوجه و آبغوره نمک





طرز تهیه


:



برگه کلم هارو قبل از اینکهببریم میگذاریم ت آب یه جوشی بزنه تا دی که



نرم بشه میریزیم تو آبکش تا آبش بره و سرد شه بعد بصورت نواری می بریمشون


.



همه مواد رو خام باهم مخلوط میکنیمو پیاز هم رنده میکنیم مقداری از رب و آبغوره رو میریزیم رو مواد و شروع می کنیم به پیچیدن



ته قابلمه ساقه های کلم رومیچینیم(تا اگه ته گرفت دلمه هامون ته گیره


)
بعد دونه دونه می پیچیم میذاریم تو قابلمه باید خیلی سفت بپیچیم و هیچ فضای



خالی بینشون نباشه بعد ازانکه تموم شد 1 لیوان آب میریزیم روشون یه بشقاب



کوچیکتر یا یه درب قابلمه کوچیکتر رو فشار میدیم رو دلمه ها و میمونه



روشون(تا آخرش باید بمونه) بعد در قابلمه رو میذاریم و درحرارت ملایم باید



بپزه بهتره ا شعله پخش کن استفاده کنین.3 الی 4 ساعت زمان میبره و هر ساعت



کنترل میکنیم که آبشو نکشیده باشه اگه کشیده دوباره مقداری آب میریزیم30



دقیقه قبل از خاموش کردن مقداری رب رو تو نصف استکان آب حل میکنیم و مقداری



آبغوره روش میریزیم و میریزیم روی دلمه هامون در انتها وقتی آبشو کشید و



درحال روغن پس دادن بود خاموشش میکنیم.بهتره این دلمه رو با پیاز خام سرو



کنید
لینک مرجع