سیسیکم ایران ≡ http://www.cccamiran.com ** با کیفیت ترین اکانت سیسیکم**

نسخه کامل: طرز تهیه سس پاستا
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
مواد لازم:

• 350 گرم گوشت گوساله تکه شده
• 500 گرم سوسیس شیرین ایتالیایی ورقه شده
• 2/1 فنجان پیاز رنده شده
• 1 لیوان معدل 700 گرم گوجه فرنگی خرد شده
• 2 لیوان رب گوجه فرنگی
• 2/1 فنجان آب
• 2/1 1 قاشق چایخوری ریحان خشک شده
• 2 قاشق غذا خوری شکر سفید
• 2/1 قاشق چایخوری دانه رازیانه
• 1 قاشق چایخوری ادویه ایتالیایی
• 2/1 قاشق چایخوری نمک
• 4/1 قاشق چایخوری فلفل سیاه پودر شده

طرز تهیه:

در یک ماهی تابه بزرگ سوسیس، گوشت گوساله و پیاز را حرارت دهید تا زمانی که به درستی قهوه ای رنگ شود و کاملا روغن بیندازد. سپس گوجه فرنگی خرد شده را به همراه سس گوجه فرنگی و رب گوجه فرنگی و آب را در ماهیتابه اضافه کرده و خوب بهم می زنیم. سپس نمک و فلفل و ریحان را اضافه کرده و هم می زنیم و به مدت 1 ساعت و نیم روی حرارت قرار داده و هر چند دقیقه یکبار به خوبی هم بزنید.

سس شما آماده سرو است می توانید با سبزیجات تزئین کرده و روی پاستایی که از قبل آماده کرده اید، بریزید.
لینک مرجع